بیزرا

Showing all 12 results

درباره برند بیزرا

قهوه در ایتالیا

فرهنگ قهوه و کشت دانه های خوشبوی آن ریشه در آمریکای جنوبی دارد. اما به لطف علاقه ایتالیایی ها به این نوشیدنی، قهوه از یک نوشیدنی گرم معمولی به یک نوشیدنی ارزشمند و گران قیمت تغییر ماهیت داد.

سبک ایتالیایی قهوه

سبک ایتالیایی قهوه باعث گسترش این فرهنگ جدید در مدیترانه و سپس‌ بقیه کشورهای اروپایی شد‌. از مهمترین نشانه های شکل گیری این فرهنگ، ابداع “اسپرسو” بود.

اسپرسو قهوه ای با کیفیت و فوری است که در قهوه خانه های سراسر ایتالیا سرو می شود. زمانیکه آب تقریبا جوش را همراه با فشار از میان دانه‌های قهوه آسیاب شده (به صورت دانه‌های ریزتر یا همان پودر قهوه) عبور می دهند نوشیدنی حاصل اسپرسو نامیده می شود.

با اینکه قهوه محصولی ایتالیایی حساب نمی شود ولی می توان اسپرسو را جزو کشفیات آنها به حساب آورد. در قرن ۱۹ و ۲۰ میلادی انقلاب صنعتی به سرعت ایتالیا را در برگرفت؛ اما سیر تحول قهوه از این قاعده مستثنی بود. قهوه در ظرف های کوچکی شبیه به قهوه جوش های ترک امروزی به همراه تفاله و در مدت حدود ۵ دقیقه دم آوری و آماده نوشیدن می شد.

کیفیت و زمان دم آوری برای ایتالیایی ها راضی کننده نبود و باید فرآیند آن سریعتر می شد!

لوئیجی بیزرا

جوانی مبتکر اهل میلان به نام لوئیجی بیزرا این مشکل را حل کرد: او در سال ۱۹۰۱ دستگاهی اختراع کرد که نخستین دستگاه تک شات اسپرسو (single serving) با قابلیت دم آوری قهوه ای غلیظ در کمتر از نیم دقیقه بود.

نسخه ابتدایی این قهوه جوش شبیه یک مخزن کاملا بسته آهنی بود. نیمی از این دستگاه با آب پر می شد و روی شعله مستقیم قرار می‌گرفت.

در سال ۱۹۰۶ لوئیجی بیزرا در نمایشگاه بین المللی میلان از دستگاه قهوه جوش ابداعی خود، رونمایی کرد. با این دستگاه، سفارش هر مشتری در کمتر از یک دقیقه روی میزش قرار می گرفت. دم آوری با این دستگاه، قهوه ای با طعم متفاوت به نام ” اسپرسو” را آماده می کرد که گران تر از قهوه های دیگر بود.

دستگاه‌های لوکس اسپرسو ساز بیزرا ، با کیفیتی بی نظیر،در صد سال گذشته، کافه های زیادی را در بیش از ۵۰ کشور دنیا تصاحب کرده اند.

بیزرا در دنیای امروز

بیزرا در دنیای امروز یک شرکت مدرن و با تکنولوژی پیشرفته می باشد. خانواده بیزرا در طول یک قرن فعالیت خود در این صنعت، همواره دستگاه های جدیدی تولید و دستگاه‌های قدیمی خود را بهسازی و نوسازی کرده اند.

افزایش کیفیت ویژه تولیدات این کارخانه، منجر به حفظ برتری آنها در میان پیشتازان این عرصه شده است. معروف‌ترین دستگاه‌های اسپرسو بازارهای بین‌المللی از تولیدات کارخانه بیزرا هستند.

کل فرایند ساخت، از انتخاب مواد اولیه تا فرایند ساخت بویلرهای مسی و فولادی؛ مونتاژ قطعات تولیدی و کنترل کیفیت دستگاه های آماده شده، همگی در نهایت دقت و ظرافت در کارخانه بیزرا انجام می گیرد. به منظور ارائه محصولی با کیفیت تکرار نشدنی به مشتریان مراحل کنترل کیفی دقیقی انجام می شود.

منابع انسانی و به روز رسانی مداوم فناوری‌ ماشین آلات از مولفه های مورد توجه مدیران بیزرا می باشد. ارائه محصولی منحصر به فرد و لوکس با مشخصه سبک ایتالیایی از اهداف اصلی این برند ویژه هست.

امروزه بیزرا در سرتاسر دنیا، مانند اختراع قهوه اسپرسو، به عنوان یک سبک ایتالیایی مشهور شناخته می‌شود.این شرکت با امکانات تولید مدرن در چهار سوله با ۹۵ نیروی کارآمد یکی از با کیفیت ترین دستگاههای اسپرسو جهان را تولید می کند،جایی که تمامی اجزا ومحصول نهایی از طراحی تا ساخت در همین مجموعه و با استفاده ازپیشرفته‌ترین ربات‌های چرخه ای متصل و دستگاه‌های سی‌ان‌سی مدرن ساخته می‌شود.دستگاه‌های قهوه ساز حرفه ای و نیمه حرفه‌ای بیزرا به وسیله شبکه فروشندگان ماهر این شرکت به ۵۰ کشور در سرتاسر دنیا صادر می‌شود.

ارتقای کیفیت دستگاههای اسپرسو همواره از اهداف اصلی بخش تحقیق و توسعه بیزرا بوده است؛ این بخش با همکاری خدمات فنی در تلاش برای افزایش کیفیت محصولات خود و ترویج فرهنگ ایتالیایی اسپرسو می باشد.

کنترل کیفیت های نهایی سختگیرانه، اعتبار مشهور دستگاههای بیزرا را در سراسر دنیا تضمین می کند.