دیفلوید
Showing all 4 results
-
12,100,000 تومان220,000,000 تومان24,190,000 تومان
درباره برند دیفلوید
دیفلوید؛ برندی که ره یکساله را یکشبه رفت
برند دیفلوید (DiFluid) یکی از برندهای تکامل یافته در صنعت قهوه است توانسته محصولات به روزی را به این صنعت معرفی کند. در حقیقت دیفلوید به این صنعت پا گذاشته است تا آن وجهه آزمایشگاهی قهوه را بیشتر برجسته نماید و ابزارهایی پیشرفته را در اختیار متخصصان قرار دهد. محصولات این برند که مدتی است به بازار قهوه ایران نیز راه پیدا کردهاند، با گذشت مدت زمان کوتاهی توانستهاند جایگاه خوبی یافته و مخاطبانی را برای خود دستوپا کند.
پیدایش دیفلوید
داستان دیفلوید با فردی به نام لینوس پنگ (Linus Peng) آغاز میشود، کسی که این جرئت را داشت تا وضعیت موجود را به چالش بکشد. لینوس که تحصیلکرده مقطع دکتری در دانشگاه فناوری چین جنوبی (South China University of Technology) بود پس از مطالعه و تحقیق بسیار به این نتیجه رسید که تجهیزات آزمایشگاهی سنتی، اگرچه در دوره خود بسیاری کاربردی بودهاند، اما امروزه دیگر قدیمی شدهاند. از سوی دیگر او به این مسئله توجه داشت که چنین ابزارهایی غالباً گران هستند و ازاینرو نمیتوانند در دسترس همگان قرار گیرند. این یافتهها او را به سمت دنیایی کشاند که تا آن زمان کمی با آن بیگانه بود. او دنیای آکادمیک و دانشگاه را ترک کرد و پا به دنیای بینهایت قهوه گذاشت.
در سال 2018 او با این باور که ابزارهای پیشرفته نباید تنها محدود به آزمایشگاه ها و یا دانشگاه ها باشند و باید در دسترس افرادی که کسبوکاری در این حوزه دارند قرار بگیرند، دیفلوید را تأسیس کرد. اولین محصول این برند یک رفراکتومتر یا انکسار سنج جدید بود که با توجه به دو ویژگی مقرونبهصرفه بودن و کاربری آسان طراحی شده بود. با جایگزینی سنسورهای CCD سنتی با فناوری مدرن CMOS، دیفلوید توانست هزینهها را بدون افت کیفیت کاهش دهد. پس از آن بود که این برند برای خود در صنعت قهوه جایگاهی دستوپا کرد و حضور آن تثبیت شد.
مأموریت دیفلوید
دیفلوید برای خود مأموریتی تعریف کرده و بر اصل پل زدن میان هنر قهوه سازی با ابزارهای علمی متکی است. دیفلوید با ارائه تجهیزات پیشرفتهای که به دلیل مقرونبهصرفه بودن، در دسترس نیز هستند بسیاری از قهوه دوستان را قادر میسازد تا به فنجان قهوهای باکیفیت دست یابند. همین مأموریت و چشمانداز است که دیفلوید را در مدت زمان کوتاهی به برندی محبوب در میان باریستاها و متخصصان این صنعت تبدیل کرده است.
نوآوریهای دیفلوید
ببینیم نوآوریهایی که دیفلوید توانسته به وسیله آن صنعت را تا حدی متحول کند چه چیزهایی بودهاند:
- رفرکتومترها: محصول شاخص دیفلوید DiFluid R2 Refractometer گواهی است بر اینکه چرا دیفلوید به این سرعت برندی محبوب شد. این محصول با استفاده از فناوری حسگر CMOS، خوانش بسیار دقیقی از جامدات محلول کل قهوه (TDS) و بازده عصارهگیری ارائه میکند. این معیارها که زمانی تنها در تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته یافت میشد، اکنون برای هر کسی که یک گوشی هوشمند دارد در دسترس است.
- آنالایزر امیکس (Omix) و امیکس پلاس (Omix Plus): دیفلوید پس از دیدن موفقیت رفرکتومتر خود، آنالایزر امیکس را معرفی کرد؛ ابزاری چندمنظوره که برای بهینهسازی عصارهگیری قهوه طراحی و تولید شده است. این دستگاه با استفاده از لنزها و الگوریتمهای پیشرفته به کاربران کمک میکند تا متغیرهایی مانند اندازه آسیاب، دما و زمان عصارهگیری را تنظیم کنند. این دستگاهها به صورت اتوماتیک طیفهای متفاوتی از قهوه (سبز، برشتهکاری شده و یا آسیاب شده) را تجزیهوتحلیل میکنند و اندازهگیری دقیقی از فعالیت آبی، میزان رطوبت و سایر عوامل ارائه میدهند.
- آنالایزر امنی (Omni): این دستگاه در حقیقت رنگ و اندازه ذرات را تحلیل میکند و کارکردی دوگانه دارد که برای برشته کاران حرفهای طراحی شده است. امنی سطوح برشتهکاری را با دقت 0.1 آگترون اندازهگیری کرده و ذرات بسیار ریز را تجزیهوتحلیل میکند. این دستگاه صفحه نمایش 2.8 اینچی و فناوری لرزشگیر برای به دست آوردن نتایج هوشمند را داراست و به برنامه DiFluid Café اتصال مییابد.
- R2 Extract: یک رفرکتومتر بسیار دقیق است که غلظت را با دقت 0.02 درصد اندازهگیری مینماید. این دستگاه دارای یک ظرف نمونه آلومینیومی برای تثبیت سریع، صفحه نمایش رنگی برای تحلیلهای بصری و مقاومت در برابر آب برای تمیز کردن آسان و دوام بیشتر است. همچنین فناوری میکرو کالیبراسیون پیشرفته این دستگاه نتایج ثابت را در شرایط مختلف تضمین میکند.
- ترازوی میکروبالانس تی (Microbalance Ti): این ترازو با دقت بسیار بالای خود برای بهبود دمآوریهای دستی طراحی شده است. همچنین شامل زمانبندی هوشمند و اتوماتیک، نمایش نرخ جریان و یکپارچهسازی داده در زمان واقعی به وسیله برنامه DiFluid Café است. این ترازو وزن بسیار کمی داشته و از دوام بسیار بالایی نیز برخوردار است.
- یکپارچهسازی برنامه: ویژگی بارز محصولات دیفلوید سازگاری آنها با فناوریهای مدرن است. دستگاههای این برند به برنامه مخصوص به خود به نام DiFluid Café در گوشیهای هوشمند وصل میشوند و پس از آن کاربر میتواند بدون هیچ زحمتی دادهها را تجزیهوتحلیل کند و حتی به اشتراک بگذارد.
- پایداری: این برند با طراحی دستگاههای کوچک و کممصرف ضایعات زیستمحیطی را کاهش داده و قدمی در راستای پایداری برمیدارد. همچنین این شرکت مدعی است که با بهبود ثبات در فرایندهای مختلف و کاهش خطا میتواند بسیاری از هزینههای عملیاتی کافهها و رستریها را کاهش دهد.
ثبت اختراعات مختلف
از زمان تأسیس تا به امروز، دیفلوید توانسته بیش از 30 حق ثبت اختراع بینالمللی و داخلی را جمعآوری کند. این اختراعها حوزههای مختلفی را شامل میشوند؛ مانند اپتیک، الکترونیک، الگوریتم، طراحی صنعتی و راهحلهای سیستمی. یکی از دستاوردهای مهم شرکت نیز توسعه اولین انکسار سنج برای مصرفکننده است، بهگونهای که دقت آن قابلیت رقابت با دستگاههای استاندارد آزمایشگاهی را نیز دارد. طراحی و تولید چنین محصولی نهتنها دسترسی به ابزارهایی با دقت بالا برای همگان را فراهم کرده، بلکه منجر به تعیین استانداردهای جدیدی برای صنعت نیز شده است.
آینده دیفلوید
همانطور که از شعار این شرکت یعنی «ما در این نقطه متوقف نمیشویم» نیز به خوبی مشخص است دیفلوید در همین نقطه متوقف نمیشود و چشمانداز بلندپروازانهای برای خود ترسیم کرده است. آنها به طور مداوم در حال تحقیقوتوسعه محصولات جدید هستند تا ضمن معرفی محصولات نوآورانه به بازار، محصولات کنونی خود را نیز بهبود بخشند. در حقیقت این برند با ترکیب فناوریهای پیشرفته آزمایشگاهی در دستگاههایی جمعوجور و زیبا توانسته تا حدی صنعت قهوه را متحول سازد.