توضیحات
اگر شما یک باریستا هستید، پورتا فیلتر نیکد به درد شما خواهد خورد. این محصول به کیفیت کار شما بهبود میبخشد و شمارا تبدیل شدن به یک باریستای حرفهای تر کمک میکند.
معرفی شرکت بیزرا
شرکت بیزرا، قدیمی ترین شرکت تولید کننده دستگاههای اسپرسو است. این شرکت از سال 1901 آغاز بهکار نموده و تا امروز بهترین دستگاهها را به بازار عرضه کرده است.
شرکت بیزرا (Bezzera)، با تولیدات مدرن و کارمندان متخصص خود شناخته میشود. در این شرکت اجزای سازنده و محصولات نهایی با استفاده از پیشرفتهترین رباتها و ماشین آلات، طراحی و تولید میشوند.
دستگاههای حرفهای بیزرا قهوه اسپرسو تولید میکنند. قهوههای این شرکت به لطف شبکه فروش گسترده و متخصص آن، به ۵۰ کشور جهان صادر میشوند.
همیشه ارتقا و حفظ کیفیت، اصلیترین هدف گروه تحقیق و توسعه بیزرا بوده است. در این سالها بیزرا همواره سعی در بهبود محصولاتش داشته است. گفتنی است بیزرا همواره به وسیله ارائه خدمات فنی، بهروز رسانیها و آموزشهای خود، درپی جا انداختن فرهنگ اسپرسو در میان مردم دنیا بوده است.
همچنین این شرکت، محصولات جانبی دستگاه های خود را نیز در کیفیت عالی ارائه میدهد.
پورتافیلتر نیکد(باتوملس)
محصول پورتا فیلتر نیکد،یک محصول جانبی پرکاربرد است. تفاوت پورتافیلتر نیکد با نمونهی معمولی آن در قسمت ناودان زیر آن است. قهوه مستقیما و بدون هیچ واسطهای داخل فنجان میریزد. این محصول توسط باریستاهای حرفهای برای تهیه قهوه باکیفیت و مخصوص استفاده میشود. با استفاده از این نوع پورتافیلتر، میتوان کیفیت قهوه را کنترل کرد.
استفاده از پورتا فیلتر نیکد، باعث ریزش عصاره پیوسته از انتهای بسکت خواهد شد. این امر سبب جلوگیری از تشکیل حبابهای بزرگ بر روی سطح قهوه میشود. همچنین باعث تمیزی بیشتر بستر کرما و ایجاد و ظاهر بهتری برای قهوه خواهد شد.
داشتن پورتا فیلتر باتوملِس یا نِیکِد، برای شما یک اسپرسوی متفاوت با کِرمای جذاب، همراه با بافتی ابریشمی خواهید داشت. در این محصول، عصاره شما بعد از خروج از بسکت با هیچ فلزی برخورد نکرده و از هیچ مسیر اضافه ای عبور نمیکند. در نتیجه عصاره به دیوارههای تحتانی پورتا فیلتر و اسپات برخورد نمیکند. این امر باعث میشود افت دما، کاهش کرما و یا تغییر در پیوستگی بافتی در اسپرسو ایجاد نشود. به این نکته توجه داشتهباشید که در پورتافیلتر نیکد یا باتوملس با نگاه به فرم خروج عصاره، میتوان میزان دقت مسیر خروج عصاره را با توجه به فرم و میزان کوبش قهوه در بسکت ، بستر سازی و در نتیجه وجود چنلینگ یا همان کانال زدن را در عصاره گیری قهوه تخمین بزنید.
مسعود ندرلو –
بله مناسب هست
محمود رضا مهرجهانیان –
سلام و وقت بخیر آیا پرتافیلتر نیکد بیزرا مناسب دستگاه مباشی ۲۰۵۱ است
مسعود ندرلو –
سلام باید تست بشه