توضیحات
شاید با شنیدن نام قهوه ابتدا به یاد کافه بیفتید. اما صنعت قهوه گسترده تر از کافی شاپ و دم آوری قهوه است. یکی از مهم ترین مراحل قبل از دم آوری قهوه، مرحله رست دان قهوه میباشد. دانههای قهوه، هستههای گیلاس رسته بر درخت قهوه هستند. هر گیلاس به طور معمول دارای دو دانه قهوه در کنار هم میباشد. قرارگرفتن دانههای خام یا سبز قهوه درون آب داغ باعث میشود عطر بی نظیر و آشنای قهوه که همه ی ما آن را میشناسیم، به دست آید.
هر محصول غذایی در ابتدا باید مواد اولیه با کیفیت داشته باشد تا یک ماده غذایی خوب را به مصرف کننده ارائه دهد. قهوه نیز از این قائده مستثنا نیست. دان قهوه سبز بر اساس خاستگاه و نوع آن، ویژگیهای خاص خود را دارد. هر فروشنده قهوه ای باید قبل از خرید دان قهوه سبز به ارزیابی و سنجش آن بپردازد. ارزیابان قهوه سبز، این دانه خوش عطر را از ابعاد گوناگون می سنجند تا در مراحل رست و دم آوری بتوانند به بهترین و ایده آل ترین عطر و طعم دست یابند. جف واتس (Geoff Watts)، نایبرئیس شرکت اینتله جنتسیا (Intelligentsia) در این خصوص میگوید: «مهمترین محدودیت ما بهعنوان شرکتی که دانههای قهوه را رُست میدهد، کیفیت مواد اولیه است.»
برای سنجش و ارزیابی دانههای قهوه سبز، به ابزار و امکانات مخصوصی نیاز است. یکی از این ابزارها، دستگاه رست میباشد. برندهای گوناگونی به تولید دستگاه رستر در ابعاد و ظرفیت کوچک پرداختند تا از این طریق کار را برای ارزیابان قهوه آسان کنند. برند بسکا نیز با تولید ماشین برشته کاری لابراتواری (Sample Roasters) همگام دیگر شرکت ها در این جریان قدم برداشته است.
رستر لابراتورای بسکا، جدید ترین عضو خانواده بسکا
کوچک ترین و جدید ترین عضو شرکت بسکا، رستر لابراتواری یا Sample Roaster میباشد. این ماشین برشته کاری جمع و جور و کار آمد نمونهای کوچکی از دستگاههای بزرگتر خود است که همان نتیجه برادران بزرگتر خود را به شما نشان خواهد داد. این دستگاه با حداکثر ظرفیت 0.5 کیلوگرم به شما ارزیابی نسبتا دقیقی از رست دان قهوه سبز میدهد. زمان روست این ماشین مانند دیگر دستگاههای این برند در حدود 8 الی 12 دقیقه میباشد. البته لازم است بدانید هرچه حجم دان قهوه کمتر باشد، زمان برشته کاری نیز کمتر خواهد بود.
رستر لابراتواری بسکا قابلیت تنظیم خروجی هوا را دارد. همچنین این ماشین برشته کاری در زمان استاندارد 1 الی 2 دقیقه دمای دان قهوه را به دمای استاندارد (دمایی پایین تر از دمای اتاق) میرساند و فرایند روست را تمام میکند.
ارزیابان قهوه برای آن که بتوانند به طور دقیق دانههای قهوه سبز را بررسی و سنجش نمایند، نیازمند برنامه آماری هستند تا بر اساس اعداد و ارقام بتوانند نتیجه درست و معتبر تری را ارائه دهند. به همین جهت بدیهی است دستگاه رستری که باید استفاده کنند بتواند به آسانی و با کمترین وقت و هزینه به رایانه وصل شود تا عملکرد و پروفایل رست را به رست کننده نمایش دهد. دستگاه رستر لابراتواری بسکا این امکان را برای شما فراهم میآورد. نرم افزارهای گوناگونی برای بررسی پروفایل رست وجود دارند. شما میتوانید با گذراندن دورههای آموزشی کارکردن با این نرم افزار ها را به طور حرفهای تجربه کنید.
سخت کوشِ کوچک!
بر روی این رستر، دما، کنترل جریان هوا و سرعت درام به صورت دیجیتال نمایش داده میشود. همچنین کنترل جریان گاز و هوا به صورت دستی و یا خودکار برای شما فراهم است.
این دستگاه برشته کاری از نوع مخزنی می باشد. دستگاههای مخزنی از مخزنهای چرخش افقی تشکیل شده اند که دان قهوه سبز را در یک محیط گرمایشی به حرکت در میآورند. منبع حرارت این رسترها از طریق گاز طبیعی، گاز مایع، برق و یا حتی چوب در برخی مناطق تامین میشود. رستر لابراتواری بسکا از گاز طبیعی، گاز پروپان و LPG انرژی خود را تامین میکند. متداول ترین این نوع ماشینهای برشته کاری، مخزنهای غیر مستقیم حرارتی هستند که منبع حرارت زیر مخزن قرار دارد.
برشته کاری با بسکا!
بسکا (besca) یکی از برندهای تولید کننده دستگاه برشته کاری میباشد. این برند علاوه بر کیفیت در تجهیزات و مواد به کار رفته در تولید دستگاهها، از طراحی و مهندسی پیشرفته و نوین در تولید ماشینهای خود استفاده میکند. برند بسکا شعب مختلفی در سراسر جهان از جمله فرانسه، آمریکا، اسپانیا، ایرلند، اندونزی، انگلیس و ایران دارد. دفتر اصلی این برند در ازمیر ترکیه قرار دارد. بسکا معتقد است که رست خوب اتفاقی نیست و شما میتوانید به بهترین نوع رست دست یابید. فقط کافی است تجهیزات درستی را تهیه کرده باشید.
چرا بسکا را انتخاب کنیم؟
در موقع خرید دستگاه رستر به چه چیزی فکر میکنید؟ کیفیت… امنیت… کاربردی بودن … آسان بودن کار با آن. خب؛ بسکا همه این ویژگیها را با هم دارد.
کیفیت حرف اول را می زند.
بسکا شعار معروفی دارد :
سخت کار کنید و هیچ وقت متوقف نشوید.
استفاده از بهترین متریال و مواد اولیه در ساخت رسترهای بسکا به شما این امکان را میدهد تا ساعتهای طولانی مشغول برشته کاری باشید. در دستگاههای مشابه، شما نیازمند رسیدگی مداوم و استفاده از لوازم جانبی با کیفیت هستید. اما رستر قهوه بسکا کار را برای شما آسان مینماید. دستگاههای رستر این برند نیازمند آموزش اولیه و نگهداری هستند که لابراتوار میم صفر تا صد آن را برای شما انجام خواهد داد.
امنیت، لازمه هر دستگاه
دستگاه هایی که با برق و یا گاز سر و کار دارند، باید سیستم ایمنی مجهزی داشته باشد. این امر از بروز هر گونه حادثه جلوگیری میکند. خوشبختانه برند بسکا به این موضوع نیز اهمیت ویژه ای داده است و خیال شما را از این بابت راحت میکند. ماشینهای رست برند بسکا به دریچه کنترل برق مجهز هستند که برای احتراق آتش به طور مستقیم از جعبه کنترل، فرمان میگیرند. این امر به صورتی رخ میدهد که اگر ایراد و مشکلی در هر مرحله از کار پیش آید، دستگاه به صورت مستقیم جریان برق را قطع میکند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.